Exercită-ți drepturile asupra datelor tale personale conform GDPR (Regulamentul UE 2016/679).
Introdu emailul cu care ai contul UnicUtil și alege acțiunea dorită. Vei primi un email cu link de confirmare (1 oră, single-use).
Pentru ștergere completă: după confirmare, ai un termen de 30 zile în care poți anula cererea. După 30 zile, datele sunt șterse permanent (cu excepția comenzilor — anonimizate dar păstrate 10 ani conform legii contabilității).
Modificare email/telefon: pentru a evita account hijacking, schimbarea identificatorilor primari (email/telefon) necesită contact direct la office@unicutil.ro.